Hakapirtti


Yhdistyksemme edullisesti vuokrattavissa oleva Hakapirtti-mökki sijaitsee Hämeenlinnassa puhdasvetisen Aulangonjärven rannalla kauniin puistometsän kupeessa lähellä Aulangon retkeilymajaa. Mökki on vuokrattavissa kesäkuun alusta lokakuun loppuun. Mökkiä vuokrataan ensisijaisesti jäsenille, mutta myös ulkopuolisilla on mahdollisuus vuokrata vapaaksi jääneitä ajanjaksoja.

Varaukset


Kesän ennakkovarauksia voi tehdä 13.5.2022 saakka. Vuokrakausi on 23.5. – 31.10.2022. 

Mikäli samoille päiville on useita halukkaita, suoritetaan arvonta halukkaiden kesken. Etusijalla arvonnassa ovat Jyty Hämeenlinna ry:n jäsenet. Samalla henkilöllä voi kerrallaan olla ”sisällä” kaksi varausta. Arvonta suoritetaan 16.5.2022, jonka jälkeen voi tiedustella vapaaksi jääneitä ajanjaksoja. 
Jyty Hämeenlinna ry:n jäsenien vuorokausivuokra 50 €.  
Muiden kuin Jyty Hämeenlinna ry:n jäsenien vuorokausivuokra on 200 € . 
Mökkivuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00. 
Vuokrahintaan sisältyy paljun käytön. 

Mikäli peruutus tulee 14 vrk ennen varausta. Laskutetaan 50% vuokrasta.   
Mikäli peruutus tulee 7 vrk ennen varausta. Laskutetaan 100% vuokrasta.   
Maksu tulee olla suoritettuna ennen mökille saapumista. 

Mökin vuokraaminen ja tiedustelut: Seija Leinamo (seija.leinamo@hameenlinna.fi / 050 324 2723). 

Vuokraajan tulee huolehtia, että mökki ja sen ympäristö on siivottu samaan kuntoon kuin oli tullessa. Mikäli siivous laiminlyödään, Jyty Hämeenlinna ry:llä on oikeus tilata erillinen siivous. Siivouksen kulut (150 €) laskutetaan vuokraajalta 

Mökillä on pieni keittiö, iso tupa, pukeutumistila, puulämmitteinen sauna ja palju, grillipaikka, oma ranta ja laituri. Juomavettä mökillä ei ole saatavilla, saunaan tulee pesuvesi hanasta ja käytettävissä on kaksi ulkokäymälää. Keittiössä on jääkaappi, liesi, mikro veden- ja kahvinkeitin sekä hyvä astiavarustus. Makuupaikkoina toimivat kaksi levitettävää vuodesohvaa ja täytettävä ilmasänky. Petivaatteet tuodaan itse. Lisätietoja löytyy Hakapirtin Facebook sivulta.